Go to the content
Events
Life at B-PHOT

B-PHOT Job Day

07-03-2019

30 maart 2019: 13u30-16u

Het Photonics Innovation Center van VUB B-PHOT, Brussels Photonics in Gooik breidt zijn pilootlijn voor de productie van optische componenten uit!
Daarom heeft B-PHOT tal van interessante job & stage aanbiedingen voor industrieel ingenieurs (elektromechanica en elektronica-ICT).

Op zoek naar een boeiende job of stageplek?

Fotonica wordt als ‘Key Enabling Technology’ voor de 21e eeuw in erg veel domeinen toegepast als opvolger van elektronica. Lifi ter vervanging van Wifi, biofotonica en nanotechnologie evolueren in snel tempo. Denk aan het 3D-printen van organen om dierproeven te verminderen en levensreddende toepassingen in de gezondheidswetenschappen te onderzoeken of over freeform optische componenten voor de nieuwste Mixed Reality headsets voor industrie 4.0.Voor deze en nog vele andere high-end toepassingen beschikt B-Phot over tal van machines waaronder de ultra precieze diamant frees, injectie spuitgieter, 3D nanoprinter en nog veel meer....

Programma 30 maart 2019:

Tijdens de B-Phot Job Day krijgen jullie op één namiddag tijd een boeiende mix van infosessies over de onderzoeksinstelling en de openstaande vacatures en een bezoek aan het Photonics Innovation Center met labs.

13u30: Algemene infosessie over VUB B-PHOT, Brussels Photonics

14u00: Voorbeelden en case studies in het Photonics Innovation Center, core lab van Flanders Make

14u30: Rondleiding en bezoek aan fabricage hal en metrologie labs

15u30: Voorstelling stageplaatsen en jobs @B-PHOT

15u45: Networking drink